Ticari Vize D (Oturum) için Gerekli Belgeler

TİCARİ VİZE D  (OTURUM) İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

bulgaristanda ticari iliçkiler

0-) İstenen Belgelerin BulgarcalarıWord Dökümanı

1-) Eksiksiz doldurulmuş Bulgaristan vize başvuru formu – form için tıklayınız

2-) Noterden Vekaletname – vekaletname örneği için tıklayınız
3-) Faaliyet belgesi
4-) Vergi borcu olmadığına dair vergi dairesinden yazı.
3-) Şirket kuruluş belgesi, bağlı olduğu vergi dairesinden finansal sonuçları ve ödenen vergileri gösteren beyanname
4-) En az 10 Sigortalı İşçi Listesi
5-) İşverenin 10 İşçisi Olduğuna Dair Özet Listesi
6-) Vergi borcu olmadığına dair vergi dairesinden  yazı
7-) Bulgaristan SSK’sından 10 İşçinin Aylık Hizmet Dökümü
8 -) Bulgaristan Noterden Onaylanmış 10 İşçinin Sözleşmesi
9-) Herhangi bir Bulgaristan Bankasında Firma adına hesap Cüzdanı
10-) Kira Sözleşmesi (Her ortak için)
11-) Her Ortak için Bulgaristan Bankasında Hesap cüzdanı/Çalışan İçin Maaş Bordrosu
12-) Pasaport (Geçerlilik Süresi en az 1 Yıl olacak)
Elde yazılan Seyahat Sağlık Sigortası kabul edilmemekte. Sigorta poliçesi sistemden
kesilmiş olmalıdır.
* Sigortanızı şirketimizde kestirebilirsiniz.
14-) Arkası beyaz fon 2 adet biyometrik fotoğraf ( formatı: 35 x 45 mm)

TÜM EVRAKLAR ORİJİNAL VE FOTOKOPİ OLARAK
2 DOSYA HALİNDE HAZIRLANACAKTIR.

Not: Vize D başvuru tarihinden itibaren 1 ay sonra çıkmaktadır.

NOTLAR:

1- Evraklarınızın son 3 aya ait olması gerekmektedir.

2- D tipi vizelerin sonuçlanma süresi 1 ay olup biraz geç veya erken çıkması normaldir.

3- Yukarıdaki evraklar arasında en önemlisi Bulgaristan’ da yaşayacağınız evin kira kontratıdır. Kira kontratında belirttiğiniz adreste oturup oturmadığınız oradaki polis tarafından kontrol edilir.

Etiketler: , , , , ,

Yorum yapın